Uuri ligemalt

MEIE TIIM

MEIE EKSPERDID

6 AASTAT
KOGEMUST

Hilton Tallinn Park hotelli teisel korrusel asuvas restoranis, The Able Butcheris, ootab Teid alati soe vastuvõtt! Steakhouse’i soe ja vaba atmosfäär teeb sellest ideaalse sihtkoha perega kulinaarsete mälestuste tegemiseks või sõpradega ühe elava õhtu veetmiseks.

The Able Butcher on kulinaarse kunstilisuse sihtpunkt – kaasahaarav ruum, kus eripärast grill-liha, kala ja taimseid rooge on kombineeritud vaid kõige kvaliteetsemate veinidega. Koht, kus iga külaline saab osa põnevast gastronoomilisest kogemusest, mis mõlgub mõttes veel pikalt pärast lahkumist.

ME USUME MAAGIASSE

TUTVU MEIE

PROFESSIONAALIDE TIIMIGA

Fabrizio Righetti

PEAKOKK

Hilton Tallinn Parki Peakokk Fabrizio Righetti usub kultuuride, maitsete ja inimeste ühendamisse toidu kaudu. Hilton Tallinn Parki peakokana vastutab Fabrizio hotelli restorani The Able Butcheri menüü väljatöötamise, kontseptsiooni ja programmeerimise eest, kui ka hotellitoa sisiese einestamise ning bankettide toitlustuse korraldamise eest.

Fabrizio on oma 20+ aastase kulinaarse kogemuse jooksul kokku puutunud erinevate kultuuride ja toitudega. Originaalselt pärit Roomast, on Fabrizio karjääritee pannud teda reisima ümber maailma, omandades töökogemusi Ühendkuningriigis, Hollandis, Liibüas, Monacos, Ukrainas, Venemaal, Leedus, Lätis ja alates oktoobrist 2021 Eestis.

Erki Tammemäe

tegevjuht

The Able Butcheri restorani tegevjuht Erki Tammemäe on näide, kuidas sihikindlus ja töökus võivad karjääri edendada. Vaatamata sellele, et Erki on alles kolmekümnendates eluaastates, on ta juba töötanud hotellimajanduses nii Eestis kui Austraalias.

Erki teekond sai alguse kooliajal, kui ta töötas Vanalinna restoranis. Kuigi lõpuks tundis Erki, et restoranitööl on piirid, teadis ta, et soovib oma tuleviku siiski siduda külalislahkuse sektoriga. Austraalias keskendus Erki just hotellinduse tundmaõppimisele.

Kui Hiltoni Tallinn Park hotell Eestis uksed avas, kandideeris ta Front Desk Administrator kohale, töötades lõpuks mitu aastat Front Office Managerina. Seda ainult selleks, et naasta tagasi oma juurte – kulinaariamaailma – juurde.

Erki pühendumus ja töökus on ta lõpuks viinud restorani tegevjuhi ametikohale. Tänu oma kirele külalislahkuse vastu ja unistusest kauakestvate mälestuste loomisest, on Erki edukalt oma uude rolli sisse elanud. “Külalislahkus on elustiil,” nagu Erki ikka öelnud on.

MESUT KAVI

CHEF DE CUISINE

Mesut liitus Hilton Tallinn Parkiga Chef de Cuisine’ina. Oma kogemuste ja kirega kulinaarse kunsti vastu viib ta The Able Butcheri teekonna järgmisele tasemele.

Meie Chef de Cuisine toob meeskonnale 13-aastase luksushotellinduse kogemuse, mida on ta on täiendanud kõikjal maailmas, sealhulgas Istanbulis, Dubais ja Singapuris.
Tema erakordsed oskused on maailmakuulsate restoranide heaks töötamise ja Michelini tärniga pärjatud kokkadega koostöö vili.

Mesut tunneb end inspireerituna võimalusest kujundada grillmaja kontseptsiooni, mis keskendub jätkusuutlikkusele. Ta soovib kostitada oma külalisi nii uute kui ka klassikaliste maitsetega, kutsudes Teid tundma armastust läbi kõhu restoranis The Able Butcher.

Tema moto on “Lisage oma tegemistesse alati erilist hõngu, eristage seda teistest ja arendage omapärane signatuur selle eriliseks muutmiseks”.

testimonials

what our
customers
say

Taevalik maitseelamus

Tutvu meie menüüga