Uuri ligemalt
MEIE TIIM
MEIE EKSPERDID
6 AASTAT
KOGEMUST
Hilton Tallinn Park hotelli teisel korrusel asuvas restoranis, The Able Butcheris, ootab Teid alati soe vastuvõtt! Steakhouse’i soe ja vaba atmosfäär teeb sellest ideaalse sihtkoha perega kulinaarsete mälestuste tegemiseks või sõpradega ühe elava õhtu veetmiseks.
The Able Butcher on kulinaarse kunstilisuse sihtpunkt – kaasahaarav ruum, kus eripärast grill-liha, kala ja taimseid rooge on kombineeritud vaid kõige kvaliteetsemate veinidega. Koht, kus iga külaline saab osa põnevast gastronoomilisest kogemusest, mis mõlgub mõttes veel pikalt pärast lahkumist.
ME USUME MAAGIASSE
TUTVU MEIE
PROFESSIONAALIDE TIIMIGA
Fabrizio Righetti
PEAKOKK
Hilton Tallinn Parki Peakokk Fabrizio Righetti usub kultuuride, maitsete ja inimeste ühendamisse toidu kaudu. Hilton Tallinn Parki peakokana vastutab Fabrizio hotelli restorani The Able Butcheri menüü väljatöötamise, kontseptsiooni ja programmeerimise eest, kui ka hotellitoa sisiese einestamise ning bankettide toitlustuse korraldamise eest.
Fabrizio on oma 20+ aastase kulinaarse kogemuse jooksul kokku puutunud erinevate kultuuride ja toitudega. Originaalselt pärit Roomast, on Fabrizio karjääritee pannud teda reisima ümber maailma, omandades töökogemusi Ühendkuningriigis, Hollandis, Liibüas, Monacos, Ukrainas, Venemaal, Leedus, Lätis ja alates oktoobrist 2021 Eestis.
Erki Tammemäe
tegevjuht
The Able Butcheri restorani tegevjuht Erki Tammemäe on näide, kuidas sihikindlus ja töökus võivad karjääri edendada. Vaatamata sellele, et Erki on alles kolmekümnendates eluaastates, on ta juba töötanud hotellimajanduses nii Eestis kui Austraalias.
Erki teekond sai alguse kooliajal, kui ta töötas Vanalinna restoranis. Kuigi lõpuks tundis Erki, et restoranitööl on piirid, teadis ta, et soovib oma tuleviku siiski siduda külalislahkuse sektoriga. Austraalias keskendus Erki just hotellinduse tundmaõppimisele.
Kui Hiltoni Tallinn Park hotell Eestis uksed avas, kandideeris ta Front Desk Administrator kohale, töötades lõpuks mitu aastat Front Office Managerina. Seda ainult selleks, et naasta tagasi oma juurte – kulinaariamaailma – juurde.
Erki pühendumus ja töökus on ta lõpuks viinud restorani tegevjuhi ametikohale. Tänu oma kirele külalislahkuse vastu ja unistusest kauakestvate mälestuste loomisest, on Erki edukalt oma uude rolli sisse elanud. “Külalislahkus on elustiil,” nagu Erki ikka öelnud on.
Burak Atesoglu
CHEF DE CUISINE
Meie peakokk toob endaga üle 13 aasta pikkuse luksusliku külalislahkuse kogemuse, mille ta on omandanud maailma tipp kulinaaria pealinnades – Istanbulis, Dubais, Ameerika Ühendriikides ja Dohas. Globaalsete hotellide ja uuenduslike kokkadega koostöös on ta omandanud rikkaliku tausta, kus Burak ühendab igas roas meisterlikkuse ja loovuse.
Burak ammutab inspiratsiooni jätkusuutlikust toidukunstist, luues grillrestorani kogemuse, mis ühendab julged uued maitsed ajatu klassikaga. The Able Butcheris kutsub ta külalisi nautima iga suutäit ja avastama kirge, mis peitub igas roas.
Tema filosoofia: „Kõik head kokad jagavad ühist omadust: nad austavad loodust kui tõelist kunstnikku; nemad on vaid selle kokad.”