Uuri ligemalt

MEIE TIIM

MEIE EKSPERDID

10 AASTAT
KOGEMUST

Hilton Tallinn Park hotelli teisel korrusel asuvas restoranis, The Able Butcheris, ootab Teid alati soe vastuvõtt! Steakhouse’i soe ja vaba atmosfäär teeb sellest ideaalse sihtkoha perega kulinaarsete mälestuste tegemiseks või sõpradega ühe elava õhtu veetmiseks.

The Able Butcher on kulinaarse kunstilisuse sihtpunkt – kaasahaarav ruum, kus eripärast grill-liha, kala ja taimseid rooge on kombineeritud vaid kõige kvaliteetsemate veinidega. Koht, kus iga külaline saab osa põnevast gastronoomilisest kogemusest, mis mõlgub mõttes veel pikalt pärast lahkumist.

ME USUME MAAGIASSE

TUTVU MEIE

PROFESSIONAALIDE TIIMIGA

Fabrizio Righetti

PEAKOKK

Hilton Tallinn Parki Peakokk Fabrizio Righetti usub kultuuride, maitsete ja inimeste ühendamisse toidu kaudu. Hilton Tallinn Parki peakokana vastutab Fabrizio hotelli restorani The Able Butcheri menüü väljatöötamise, kontseptsiooni ja programmeerimise eest, kui ka hotellitoa sisiese einestamise ning bankettide toitlustuse korraldamise eest.

Fabrizio on oma 20+ aastase kulinaarse kogemuse jooksul kokku puutunud erinevate kultuuride ja toitudega. Originaalselt pärit Roomast, on Fabrizio karjääritee pannud teda reisima ümber maailma, omandades töökogemusi Ühendkuningriigis, Hollandis, Liibüas, Monacos, Ukrainas, Venemaal, Leedus, Lätis ja alates oktoobrist 2021 Eestis.

Marii Jaanson

PEADIREKTOR

Marii on The Able Butcheri Peadirektor, kes pakub oma kirgliku meeskonnaga päevast päeva kulinaarset kunsti. Marii gastronoomia karjäär sai alguse 18-aastaselt ning tema armastus toidu ja külalislahkuse vastu on sellest ajast peale vaid kasvanud. 

“Oli suurepärane tunne teha kellegi päeva unustamatuks ja kinkida talle ühe võrratu kogemuse, siia maani on!”Marii täitis aastate jooksul Kanadas ja Austraalias töötades oma kogemuspagasi eripäraste oskustega, enne kui otsustas naasta tagasi oma kodumaale Eestisse. Tema kogemusi ja kirge selle vau-hetke pakkumise vastu jagab Marii meie võõrustajate, sommeljeede, baarmenidega ja ettekandjatega, et iga The Able Butcheri külastus jääks mälestuseks kogu eluks.

MESUT KAVI

CHEF DE CUISINE

Mesut liitus Hilton Tallinn Parkiga Chef de Cuisine’ina. Oma kogemuste ja kirega kulinaarse kunsti vastu viib ta The Able Butcheri teekonna järgmisele tasemele.

Meie Chef de Cuisine toob meeskonnale 13-aastase luksushotellinduse kogemuse, mida on ta on täiendanud kõikjal maailmas, sealhulgas Istanbulis, Dubais ja Singapuris.
Tema erakordsed oskused on maailmakuulsate restoranide heaks töötamise ja Michelini tärniga pärjatud kokkadega koostöö vili.

Mesut tunneb end inspireerituna võimalusest kujundada grillmaja kontseptsiooni, mis keskendub jätkusuutlikkusele. Ta soovib kostitada oma külalisi nii uute kui ka klassikaliste maitsetega, kutsudes Teid tundma armastust läbi kõhu restoranis The Able Butcher.

Tema moto on “Lisage oma tegemistesse alati erilist hõngu, eristage seda teistest ja arendage omapärane signatuur selle eriliseks muutmiseks”.

testimonials

what our
customers
say

Taevalik maitseelamus

Tutvu meie menüüga