fbpx
Menüü

Menüü

Peakokk Lauri Tomingas pakub menüüd, milles kasutatakse parimaid hooajalisi saadusi, inspiratsiooni puhastest maitsetest ja parimast kvaliteedist. Avatud köök pakub vaatemängu, kus meie kokad valmistavad oskuslikult liha vastavalt einestaja soovidele.

EELROAD

IIRIMAA AUSTRID
Õun & mädarõigas
3.50 €/tk

FÄÄRI SAARTE LÕHE
Koriander ja fenkol, roheline salat, apelsin
12 €

VEISELIHA CARPACCIO
Kukeseene- ja trühvliõli, kohalik kitsejuust, rukola
13 €

GRILLITUD ANDRI-PEEDO KREEMINE KITSEJUUST
Murakas, kale kapsa krõps, grillitud suvikõrvits ja kõrvits
12 €

PÕHJAMAINE LIHAVALIK
Suitsupõdrafilee, talusink sealihast, kohalik salaami, hirvevorst, küüslaugupekk
11 €

SUPP

MEREANNISUPP
Veenuskarbid, sinikarbid, krevetid, safran
12 €

SALATID

STEAKHOUSE SALAT
Grillitud little gem, prosciutto krõps, sinihallitusjuustu popcorn, avokaadokaste
11 €

CAESARI SALAT
Gran Moravia, päikesekuivatatud tomat, ürdikrutoonid
9 €

LISA OMA SALATILE
Kana 3 €
Lõhe 5 €
Krevetid 7 €

PEAROAD GRILLILT

KOHALIK VEISESISEFILEE 250G
Kõige õrnem veisetükk ilma nähtava rasvata. Pehme tekstuur, aga mitte nii maitseküllane. Soovitame küpsusastet medium.
23 €

AMEERIKA VEISEVÄLISFILEE 250G
Tugevama tekstuuriga veisetükk. Teraviljaga toitmisest tekkinud marmorsus ja lihatüki pinnal olev rasv muudavad selle tüki aga imeliselt maitsvaks ja pehmeks peale grillimist. Soovitame küpsusastet medium.
28 €

AMEERIKA VEISE FLANK STEIK 250G
Parima maitsega tükk meie valikus, kuid tekstuur muutub liigsel küpsetamisel väga sitkeks. Soovitame küpsusastet medium.
25 €

IBERICO SEAKARREE, 2 TK
Seda Hispaania seatõugu peetakse parimaks maailmas. Tugeva marmorsusega tükk, millel on kõrge rasvasisaldus, mis annab sellele karreele lahtisel tulel grillimisel oivalise maitse. Soovitame küpsusastet medium.
21 €

LIHUNIKU LAMBAKARREE IIRIMAALT, 3 TK
Pehme tekstuuri ja kõrge rasvasusega Iirimaa lambaliha on parim valik sütel grillimiseks. Tükki ümbritsev rasvatriip annab sellele just õige grillitud lamba maitse.
25 €

PARDIFILEE
Meeglasuuriga küpsetatud pardifilee parimaks küpsusastmeks on medium.
19 €

LÕHEFILEE 200G
Lõhe Fääri saartelt
17 €

KASTMED & LISANDID

KASTMED 3 €
The Able Butcher BBQ
Béarnaise
Rohelise pipra
Veinikaste Jack Daniel’siga
Kreemjas seenekaste
Teriyaki
Chimichurri

LISANDID 3 €
Trühvline kartulipuder
Steakhouse friikartulid
Bataadifriikartulid
Kreemine spinat
Panniseened
Roheline spargel
Röstitud köögiviljad
Krõmpsuv roheline salat

PEAROAD

THE ABLE BUTCHER BURGER
Kohalik veiseliha, cheddar juust, peekon, coleslaw
15 €
TOPELT 21 €

VEGEBURGER
Cheddar juust, tomat, coleslaw
14 €

SPAGETID & SEENED
Seened, taimekreem, spinat
14 €

HASSELBACK KÕRVITS
Seedriseemned, kikerherneraguu, vahtrasiirup
15 €

DESSERT

VALI ENDALE SOBIV MAGUSTOIT MEIE KANDIKULT
4 €

LIHUNIKU JUUSTUVALIK
Juustud Eestist ja lähinaabritelt, murakamoos, rukkileivakrõps
12 €

This post is also available in: English