Menüü

 

Peakokk Ragmar Haabma pakub menüüd, milles kasutatakse parimaid hooajalisi saadusi, inspiratsiooni puhastest maitsetest ja parimast kvaliteedist.

Avatud köök pakub vaatemängu, kus meie kokad valmistavad oskuslikult liha vastavalt einestaja soovidele.

 

This post is also available in: English

Lõuna

Lõuna

 

 

Alustuseks

 

 

 

 

Pearoad

 

 

 

Burger

 

 

 

Grillilt / Josperi ahjust

 

 

 

Desserdid

 

 

This post is also available in: English

Õhtusöök

Õhtusöök

 

Alustuseks

 

 

Meie grillilt

 

Lihalõigud

Meie veiseliha on hoolega valitud ja 100% looduslikult kasvatatud ning sertifitseeritud:

Black Angus Greater Omaha, USA

Karni, Eesti

Kaal

200 g 7,1 oz / 300 g 10,6 oz

 

Jagamiseks

 

 

Kastmed & lisandid

 

 

Veinisoovitus

 

 

Suve eri

 

 

Aeglaselt röstitud

 

 

Burger

 

 

Köögiviljade armastajad

 

This post is also available in: English

Joogid

Joogid

 

Šampanja

 

 

Vahuvein

 

 

Aperatiiv

 

 

Margarita

 

 

Veini klaas

 

 

Valge Vein

 

 

Punane Vein

 

 

 

Magnum

 

 

 

šerrid

 

[/restaurantmenu]

 

Dessertvein

[/col]

 

Kokteilid

 

 

Viin

 

 

Gin

 

Viski

 

[/restaurantmenu]

 

Rum

 

 

Tekiila

 

 

Cognac / Calvados

 

 

Liköör

 

 

Õlu ja Siider

 

 

Kerged Joogid

 

 

Kuumad Joogid

 

This post is also available in: English