Menüü

 

Peakokk Alexander Kaiser pakub menüüd, milles kasutatakse parimaid hooajalisi saadusi, inspiratsiooni puhastest maitsetest ja parimast kvaliteedist.

Avatud köök pakub vaatemängu, kus meie kokad valmistavad oskuslikult liha vastavalt einestaja soovidele.

 

This post is also available in: English

Lõuna

Lõuna

 

 

Alustuseks

 

 

 

 

Pearoad

 

 

 

Burgerid

 

 

 

Grillilt / Josperi ahjust

 

 

 

Magus

 

This post is also available in: English

Õhtusöök

Õhtusöök

 

Alustuseks

Merest

 

Salatid

 

 

Supid

 

 

Burgerid

 

 

Laua kõrval liha serveerimine

Kahele jagamiseks

 

Grillilt & Josper ahjust

 

Meie veiseliha on hoolega valitud ja 100% looduslikult kasvatatud ja sertifitseeritud: Black Angus Greater Omaha (USA), Karni (Eesti), Wagyu (Austraalia)

Kaal 200 g 7,1 oz / 300 g 10,6 oz

 

Küpsusastmed

 

BLUE

Väga punane, külm kese

RARE

Punane, seest verine liha

MEDIUM RARE

Verine liha, seest punakasroosa

MEDIUM

Keskmiselt läbipraetud liha, seest heleroosa

MEDIUM WELL

Peaaegu läbipraetud liha, seest heleroosa

WELL DONE

 Ei ole värvust ja katsudes jäik

 

Kastmed

 

 

Lisandid

 

 

Aeglaselt küpsetatud

 

 

Köögiviljade armastajatele

 

 

Magus

 

This post is also available in: English

Joogid

Joogid

 

Šampanja

 

 

Vahuvein

 

 

Aperatiiv

 

 

Veini klaas

 

 

Valge Vein

 

 

Punane Vein

 

 

Dessert Vein

 

 

Kokteilid

 

 

 

Viin

 

 

Konjak

 

 

Gin

 

 

Viski

 

 

Rum

 

 

Tekiila

 

 

Sherry & Port

 

 

Liköör

 

 

Õlu ja Siider

 

 

Kerged Joogid

 

 

Kuumad Joogid

 

This post is also available in: English