Meist

Meist

The Able Butcher

 

The Able Butcher´i lugu saab alguse Black Anguse vabapidamise Creekstone’i karjast Kansases. Meie Black Anguse veiselihatükke kuivlaagerdatakse 28 päeva ning hoiustatakse The Able Butcher´is liha laagerdamise ruumis, kus sel lastakse edasi valmida. Enne küpsetamist marineeritakse liha Able Butcheri loodud maitseainete segus. Parima kvaliteediga meisterlikult valmistatud steigid, grillkala ja traditsioonilised magustoidud on naudinguks kõikidele meeltele.
The Able Butcher´i veinivalik on lai, erilise rõhuga punastel veinidel. Restorani sissepääsu juures olev veiniruum on tunnistuseks kindlale pühendumusele kvaliteetsetele veinidele.

Ka baar mängib The Able Butcher restoranis olulist rolli. Meie kokteilimenüü on rikastatud kogu maailma maitsetega. Meie esinduskokteil Hilton Royale on inspireeritud kohalikest ürtidest ja marjadest ning tekitab Teie keelel enneolematu maitsepuhangu.

Suvehooajal avab restoran siseruumidele lisaks päikesepoolse terrassi, mis on justkui oaas, kus kaunis vaade pargile ja linnale täiendab kuumal suveõhtul sõõmu värskendavat šampanjat. The Able Butcher viib täisväärtuslikule, autentsele kulinaarsele teekonnale, kus kõike serveeritakse kirega. The Able Butcher on õige aadress liha jaoks.

 


 

This post is also available in: English